Ciasteczka Niewinnie Słodko nie dają wyrzutów sumienia

ORZECHOWA AKTYWACJA


Ciastka owsiane bogate w doznania smakowe pochodzące z włoskich orzechów, rodzynek, kawałków czekolady deserowej i miodu, a wszystko to zaprawione lekką nutką cynamonu i imbiru. Skład: Mąka owsiana, płatki owsiane, orzech włoski, rodzynki, czekolada deserowa, tłuszcz roślinny nieutwardzony (bez tłuszczy trans), miód prawdziwy, jaja, proszek do pieczenia, sól, cynamon, imbir.

MUESLI Z MIODEM


Ciastka owsiane z ziarnami sezamu, słonecznika i miodem doskonale zastępują śniadanie, lub drugie śniadanie, komponują się z mlekiem, kawą i herbatą. Nie zawierają laktozy ani jajek. Skład: płatki owsiane, mąka owsiana, tłuszcz roślinny nieutwardzony, (bez tłuszczy trans), miód naturalny, sezam, nasiona słonecznika, sól, wanilia, cynamon.

OWOCOWA AKTYWACJA


Ciasteczka owsiano-owocowe, dla tych, którzy lubią suszoną śliwkę z cynamonem – naprawdę smakowite połączenie. Skład: płatki owsiane, śliwka suszona, mąka owsiana, maliny, miód naturalny, słód jęczmienny, jaja, tłuszcz roślinny nieutwardzony (bez tłuszczy trans), cynamon.

LEKKO NA BRZUSZKU


Ciastka owsiane mocno razowe, z imbirem i suszoną figą, wspierają trawienie i wspomagają układ pokarmowy dzięki błonnikowi z płatków owsianych i fig suszonych oraz dzięki siemieniu lnianemu oraz imbirowi. Ciasteczka LEKKO NA BRZUSZKU są też przyjazne dla diabetyków gdyż słodzone są organiczną substancją słodzącą izomaltulozą, która ma indeks glikemiczny 11. Skład: Mąka owsiana, płatki owsiane, tłuszcz roślinny nieutwardzony (bez tłuszczy trans), figi suszone, organiczna substancja słodząca izomaltuloza, len mielony, mleko sojowe, białko z jajka, skórka pomarańczowa, sok z cytryny, sproszkowany imbir, soda oczyszczona, sól.

KOKOSOWO-KAKAOWE


Wegańskie kruche ciasteczka z pełnoziarnistej mąki, wspaniała kompozycja intensywnego kakao z kokosem. Prawdziwa przyjemność smaku. Skład: mąka pszenna pełnoziarnista, wiórki kokosowe, tłuszcz roślinny nieutwardzony, (bez tłuszczy trans), mąka owsiana, cukier trzcinowy nierafinowany, kakao, cukier waniliowy.

CHRUPIĄCE W ZBOŻU


Kruche, niskosłodkie ciasteczka ze zbóż bezglutenowych, bez laktozy. Są słodzone organiczną substancją słodzącą izomaltulozą o niskim indeksie glikemicznym (11) i długim czasie uwalniania się w organizmie. Dzięki temu mają obniżony indeks glikemiczny. Mogą więc sięgnąć po tę chrupką przekąskę osoby na diecie o niskim indeksie glikemicznym. Skład: mąka kukurydziana, tłuszcz roślinny nieutwardzony (bez tłuszczy trans), mąka ryżowa, organiczna substancja słodząca: izomaltuloza, sezam, siemię lniane, żółtka jajek, mleko sojowe, proszek do pieczenia, sól, wanilia,