Ciasteczka Niewinnie Słodko nie dają wyrzutów sumienia
ORZECHOWA AKTYWACJA
Ciastka owsiane bogate w doznania smakowe pochodzące z włoskich orzechów, rodzynek, kawałków czekolady deserowej i miodu, a wszystko to zaprawione lekką nutką cynamonu i imbiru.
Skład: Mąka owsiana, płatki owsiane, orzech włoski, rodzynki, czekolada deserowa, tłuszcz roślinny nieutwardzony (bez tłuszczy trans), miód prawdziwy, jaja, proszek do pieczenia, sól, cynamon, imbir.
MUESLI Z MIODEM
Ciastka owsiane z ziarnami sezamu, słonecznika i miodem doskonale zastępują śniadanie, lub drugie śniadanie, komponują się z mlekiem, kawą i herbatą. Nie zawierają laktozy ani jajek.
Skład: płatki owsiane, mąka owsiana, tłuszcz roślinny nieutwardzony, (bez tłuszczy trans), miód naturalny, sezam, nasiona słonecznika, sól, wanilia, cynamon.
OWOCOWA AKTYWACJA
Ciasteczka owsiano-owocowe, dla tych, którzy lubią suszoną śliwkę z cynamonem – naprawdę smakowite połączenie.
Skład: płatki owsiane, śliwka suszona, mąka owsiana, maliny, miód naturalny, słód jęczmienny, jaja, tłuszcz roślinny nieutwardzony (bez tłuszczy trans), cynamon.
LEKKO NA BRZUSZKU
Ciastka owsiane mocno razowe, z imbirem i suszoną figą, wspierają trawienie i wspomagają układ pokarmowy dzięki błonnikowi z płatków owsianych i fig suszonych oraz dzięki siemieniu lnianemu oraz imbirowi. Ciasteczka LEKKO NA BRZUSZKU są też przyjazne dla diabetyków gdyż słodzone są organiczną substancją słodzącą izomaltulozą, która ma indeks glikemiczny 11.
Skład: Mąka owsiana, płatki owsiane, tłuszcz roślinny nieutwardzony (bez tłuszczy trans), figi suszone, organiczna substancja słodząca izomaltuloza, len mielony, mleko sojowe, białko z jajka, skórka pomarańczowa, sok z cytryny, sproszkowany imbir, soda oczyszczona, sól.
KOKOSOWO-KAKAOWE
Wegańskie kruche ciasteczka z pełnoziarnistej mąki, wspaniała kompozycja intensywnego kakao z kokosem. Prawdziwa przyjemność smaku.
Skład: mąka pszenna pełnoziarnista, wiórki kokosowe, tłuszcz roślinny nieutwardzony, (bez tłuszczy trans), mąka owsiana, cukier trzcinowy nierafinowany, kakao, cukier waniliowy.
CHRUPIĄCE W ZBOŻU
Kruche, niskosłodkie ciasteczka ze zbóż bezglutenowych, bez laktozy. Są słodzone organiczną substancją słodzącą izomaltulozą o niskim indeksie glikemicznym (11) i długim czasie uwalniania się w organizmie. Dzięki temu mają obniżony indeks glikemiczny.
Mogą więc sięgnąć po tę chrupką przekąskę osoby na diecie o niskim indeksie glikemicznym.
Skład: mąka kukurydziana, tłuszcz roślinny nieutwardzony (bez tłuszczy trans), mąka ryżowa, organiczna substancja słodząca: izomaltuloza, sezam, siemię lniane, żółtka jajek, mleko sojowe, proszek do pieczenia, sól, wanilia,